Mirion Technologies + Canberra 

EnglishFrenchGermanDutchRussianJapaneseChinese

powerpoint_header.png

 

EEN NATUURLIJK PARTNERSCHAP

Op 1 juli 2016 heeft Mirion Technologies de koop van Canberra afgesloten, hierbij twee gerespecteerde en gevestigde industry leaders samenbrengend.

Mirion en Canberra werden doorheen hun 50+ jaren door innovatie en vooruitgang gedreven, ten dienste van een brede klantenbasis in de stralingsbescherming en –metingen markt.

Het is onze overtuiging dat het samenvoegen van de briljante geesten, vooruitstrevende technologieën en de klantoriëntatie van deze twee firma’s, blijvende voordelen voor onze klanten en partners zal hebben. We verbinden ons tot het verbeteren van de klantervaring door het aanbieden van superieure oplossingen, uitzonderlijke dienstverlening en ondersteuning.

Vanaf vandaag zal het nieuwe Mirion Technologies de volledige focus leggen op de continuïteit in het aanbieden van hoge standaarden en innovatieve oplossingen, klantentevredenheid en industriële partnerschappen. Canberra gaat verder als een van de cruciale elementen van de Mirion productlijn.

We kijken er naar uit om meer informatie te delen over deze spannende transformatie en om nauw samen te werken met onze stakeholders in de komende maanden.

 

amplified-tagline.png

“Verenigde krachten om een nieuwe standaard te zetten voor klant, veiligheid en technologie in de stralingsmeeting.“

 

Onze missie:

Als wereldwijde leider in stralingsmetingen, worden we gedreven mensen, installaties en de omgeving te beschermen van de schadelijke effecten van ioniserende straling.

 

FAQ

Wat gebeurt er met Canberra en Mirion?
Mirion en Canberra zullen samen gaan in één firma. Het doel is om de sterktes van beide te combineren teneinde synergiën in de technologie te creëren, bedrijfscultuur en oplossingen te leveren aan onze klanten, agenten en verdelers.  

Zal dit iets veranderen aan de producten/oplossingen? Zullen productlijnen gerationaliseerd worden? 
Op korte en middellange termijn zullen de aangeboden producten consistent met het verleden blijven. Toekomstige producten ontwikkelingen zullen volop gebruik maken van de gecombineerde technologieën en expertise van het bedrijf. Wanneer producten in de toekomst gerationaliseerd zullen worden zal dit gebeuren binnen een normale phase-out, last-buy en einde leven policies zullen tijdig bekend gemaakt worden. Hierbij zal er ook rekening gehouden worden met lange termijn afspraken en verwachtingen van onze klanten. Alle producten uit de huidige portfolio kunnen met vol vertrouwen gekocht worden en genieten van een volledige support, nu en in de toekomst. 

Zal ik verschil zien op de Canberra producten? Blijft de Canberra naam bestaan? 
Een nieuw Canberra logo werd ontwikkeld voor de Canberra producten en oplossingen. Dit logo zal in de komende maanden zichtbaar worden op de producten die geleverd worden. Het logo zal natuurlijk ook verschijnen op de literatuur en de webpagina’s, samen met het Mirion bedrijfslogo. 

Wat is de verbintenis van het bedrijf op de lange termijn? 
De firma verbind er zich volledig toe de producten en zijn klanten een lange termijn ondersteuning te bieden. Elk product uit de gecombineerde portfolio heeft een standaard gegarandeerde support van 5 jaar na de laatste verkoop. Alle producten uit de huidige portfolio kunnen met vol vertrouwen gekocht worden en genieten van een volledige support, nu en in de toekomst. 

Wat zijn de voordelen van de combinatie? 
Het combineren van talent, technologie en marktaanwezigheid zullen resulteren in een nog betere ondersteuning van onze klanten. De combinatie moet leiden tot een multiplicatie effect. Het is een fusie van twee zéér complementaire firma’s die hun krachten gaan bundelen om verder te reiken, een betere technologie te ontwikkelen, samen de groei te versterken op basis van onze sterktes.  

Waarom heeft Mirion Canberra gekozen?
Canberra heeft een sterke positie in zijn marktsegmenten en, net als Mirion, een bedrijfscultuur van technologische innovatie en klantgerichtheid. Canberra brengt Mirion een waaier aan technologische oplossingen, vooral in de spectroscopie, die voorheen niet aanwezig waren in de Mirion portfolio. Het doel van de firma is om deze te delen, te combineren en verder uit te bouwen tot voordeel van onze klanten. 


Zal dit de naam van de producten of firma's wijzigen? 
Mirion en Canberra namen, brand- en productnamen zullen dezelfde blijven voor de onmiddellijke toekomst. De namen van de lokalen vestigingen zullen verandert worden in een Mirion herkenbare naam. Wij houden jullie op de hoogte. 

Wie wordt mijn verkoopscontactpersoon? 
In de nabije toekomst blijven jullie bestaande contacten identiek als voor de fusie. Zodra er veranderingen in deze gebeuren zal u tijdig verwittigd worden. 

Wie wordt mijn service contact?
Jullie service contact wijzigt niet op de korte termijn.  Zodra er veranderingen zijn zal u tijdig verwittigd worden. 

Zal mijn ondersteuning veranderen? 
De verbeterde en grotere wereldwijde support organisatie zal jullie ondersteuning verbeteren en nog meer mogelijkheden bieden om jullie beter te dienen. Dit moet ook een verhoogde garantie bieden naar de toekomst. 

NOG VRAGEN? VUL HET CONTACT FORMULIER IN OF VRAAG UW NORMAAL CONTACT